Evaluatie in COS magazine: Communicatie met ouders naar hoger plan.

Wat is het toch vervelend als ouders hun kind naar school brengen net op de dag dat er een studiedag voor de leraren staat gepland of dat het kind zonder sportkleding verschijnt op een sportdag. En dit allemaal omdat het afspraakbriefje nog in de schooltas van het kind zit.

Gerichte communicatie tussen ouders en school is van essentieel belang. In de eerste plaats omdat het prettig is dat je afspraken niet misloopt, maar meer nog omdat dit bijdraagt aan een positievere ouderparticipatie. Dit heeft effect op de
uitstraling van de school en heeft invloed op de leerprestaties van de kinderen.

 

Lees hier het volledige artikel: www.computersopschool.nl/web/gerichteberichten-nl

 

Over de App

Communiceer sneller, eenvoudiger en gerichter via de schoolapp Gerichte Berichten. Benieuwd naar de app? Klik hier voor meer informatie.

Download de App

Demo bekijken?
schoolcode: 24005821
leerlingcode: GNoAjR

Bekijk de video